Bordencampagne logo
Bordencampagne logo

De voordelen
van Bordencampagne.nl

borden campagne icoon

100% geld terug garantie

U betaalt vooruit voor de productie van posters en de door u opgegeven plaatsing van borden in de gemeente van uw keuze. Mocht plaatsing onverhoopt niet mogelijk zijn omdat het bijvoorbeeld een commerciële uiting betreft terwijl dat in de betreffende gemeente niet mogelijk is of indien het maximaal aantal borden bereikt is voor de door u aangegeven periode dan nemen wij contact met u op om tot een alternatief te komen. Als dit niet mogelijk blijkt (u mag dan zonder opgaaf van redenen de opdracht intrekken) storten wij het gehele bedrag binnen 3 dagen terug op uw bankrekening.
borden campagne icoon

A0 borden plaatsen in alle gemeenten

In de in deze website genoemde gemeenten in Nederland is in principe bordenplaatsing zoals aangegeven mogelijk. Er zijn een aantal gemeenten die een commerciële uiting of een aankondiging van een evenement in een andere plaats niet toestaan. Mocht er om een of andere reden geen mogelijkheid zijn om de borden op de door u aangegeven data of manier te plaatsen dan nemen wij contact met u op om tot een alternatief te komen. Als dit niet mogelijk blijkt (u mag dan zonder opgaaf van redenen de opdracht intrekken) storten wij het gehele bedrag binnen 3 dagen terug op uw bankrekening.
borden campagne icoon

Milieuvriendelijke inkt en papier

De door ons gebruikte inkten zijn altijd op waterbasis en het papier dat wij gebruiken is FSC goedgekeurd. Dat betekent dat onze productie zo min mogelijk vraagt van het milieu en dat voor het papier waarop wij drukken alleen bomen worden gekapt die middels het FSC keurmerk worden geplant en vervangen.
borden campagne icoon

Ontwerpen, drukken en plaatsen via 1 website

U kunt uw eigen ontwerp uploaden om de posters te drukken die we op de borden langs de weg plaatsen. Wij kunnen ook voor u een opmaak verzorgen en zo u het werk uit handen nemen, kies hiervoor in de bestelling voor deze mogelijkheid. Middels deze website is nu in 3 stappen uw gehele bordencampagne besteld en hoeft u niet alles zelf te regelen. Juist het gemak waarmee u hiermee een bordencampagne langs de weg zet maakt deze website en deze dienst uniek.

Liever persoonlijk contact?

100% geld
terug garantie

Meer info

A0 borden plaatsen in
alle gemeenten

Meer info

Milieuvriendelijke
lijm en papier

Meer info

Ontwerpen, drukken en
plaatsen via 1 website

Meer info